Over Romli.nl

Ontstaan
Romli.nl is ontstaan uit pure passie. Voor onze hobbydieren willen wij uitsluitend de beste onderhoudsproducten die gebruiksgemak bieden en prijstechnisch aantrekkelijk zijn. Met en door deze ervaring en overtuiging hebben we onze hobby in een bedrijfsmatig jasje gestoken.
Onze bedrijfsnaam is ontstaan uit de voornamen Romy en Lisa, onze twee dochters die ook gek zijn van paarden en pony's.
Omdat u net als wij veel houdt van uw paard, pony of ander hobbydier weten wij dat u het beste wilt voor uw dier. 

Beste keuze vlas
Romli.nl betrekt de eerste kwaliteit vlas direct van de beste telers in Frankrijk. Wij houden streng toezicht en controleren continu de kwaliteit van het vlas. Dat is uw garantie dat u het beste stalstrooisel voor uw paard of pony koopt. Meer weten over vlas, de herkomst, de voordelen en toepassing van vlas? Bekijk dan onze pagina’s met uitgebreide informatie.

Scherpe volume prijs
Omdat wij weinig stappen hoeven te maken om de hoogste kwaliteit vlas vanuit Frankrijk in Nederland te krijgen bieden wij u een uiterst scherpe prijs. Daarbij komt dat wij op die manier streng toezicht kunnen houden op de eerste kwaliteit vlas van Franse bodem.
Bij Romli.nl kiest u voor vlas van de hoogste kwaliteit, beschikbaar in diverse verpakkingsvormen. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een enkele baal. Maar beter kiest u voor een pallet (21 of 24 balen) of een halve of hele vrachtwagen. Daarmee koopt u nóg voordeliger in.

Beste keus paardenvoer
We kunnen u een ruim en veelzijdig assortiment Havens paardenvoer aanbieden. Dit assortiment bestaat uit zowel brokken als muesli's en diverse mixen van hoge kwaliteit. De voeders worden met regelmaat voor verschillende grote (FEI) wedstrijden gecontroleerd, getest en goedbevonden!

Halen
Wilt u vlas halen bij onze vestiging in Winterswijk neem dan contact met ons op.

© 2015 - 2023 ROMLI.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel